Forum
Filter     |   View Watchlist
[ Print Friendly ] [ Watch Thread ]

ScientificDJ Sponsor
Dude, where's my notifications?Having a slight problem with site over the last few days, I'm no longer receiving notifications when the staff post new videos and podcasts. Can anyone offer some tech support?
#1  Posted 2 years ago  |  Reply  |  Quote
10 REPLIES Watch  |  Sort by Likes · Date
TrueMischief Sponsor
Same thing is happing to me as well. I just assumed it was something I did but maybe not if there is more than one of us.
#2  Posted 2 years ago  |  Reply  |  Quote
ToSalty Sponsor
I'm having the same problem it started 3 days ago.
#3  Posted 2 years ago  |  Reply  |  Quote
kira862 Diablo III
Still having the same problem
#4  Posted 2 years ago  |  Reply  |  Quote
Uniltiranyu Scratch
I dont have this problem, but i get it on the mobile site :(
#5  Posted 2 years ago  |  Reply  |  Quote
SigmaSpartan
I have the same problem also. Only on the homepage though.
#6  Posted 2 years ago  |  Reply  |  Quote
ScientificDJ Sponsor
In reply to SigmaSpartan, #6:

Sir, I approve of your avatar
#7  Posted 2 years ago  |  Reply  |  Quote  |  + 1 Ditto
Uniltiranyu Scratch
In reply to SigmaSpartan, #6:

recently with the countdown and all
My avatar / usermenu / notifications are missing

IE9 (school)
#8  Posted 2 years ago  |  Reply  |  Quote
kennethl
I think this are browser issue.
#9  Posted 2 years ago  |  Reply  |  Quote
ScientificDJ Sponsor
I'm using Chrome. Everyone else?
#10  Posted 2 years ago  |  Reply  |  Quote
Please sign in or sign up to post a comment.