sum_dude123

Male
from USA

    • sum_dude123

      Red vs Blue quiz

      in Forums > Red vs Blue quiz | Follow this topic

      Hey guys. This is the first post I'm making on this board! Please don't diss if you don't like it since you may have more experience on this...thank you. Let us begin

      sum_due123 here, just giving a little Q to see who you guys really are. Tell me your honest answers and find out who you are would ya?

      1. Say you woke up at your regular time...what would you say when you wake up?
      a) "Today is a good day to die!"
      b) "Oh great, it's tommorow today..."
      c) "Excellent...time to kill someone!"
      d) "Sweet...today is WAR!"
      ---
      2. Imagine you go to the bank and you ask for money to the nice lady...what you say?
      a) "Can you send 50 dollars to "this" credit so my Sarge doesn't kill me?"
      b) "Hey! Mind if I "search" you?
      c) "Give me my damn money already!"
      d) "Are you the beast?"
      ---
      3. So...who would your best friend in Blood Gulch be?
      a) Sarge
      b) Me
      c) Bad people
      d) Zealots!
      ---
      4. You see an opposite team member...what would you kill him with?
      a) Shotgun!("fuck!")
      b) Sniper
      c) Rocket Launcher
      d) Any weapon that's good for me.
      ---
      5. You walking by and you see someone ugly...what's your comment?
      a) "Great Ceaser's toast!"
      b) "Holy Fuck!"
      c) "I have to kill you."
      d) "It's the beast! The beast has come to take our flag!"
      ---
      6. You go to someone's house...eat the dinner they gave you...but didn't like it...what's your feedback?
      a) "I need a Yoo-hoo."
      b) "This tastes worst than Red Bull"
      c) "This food is as horrible as your children!"
      d) "I uhh...gotta take out the trash...I'll be back."
      ---
      7. Someone sends you a letter to join there clan...what will you do?
      a) Accept...and take your light red & marooned partner with you.
      b) Go...but then betray them just for fun.
      c) Go of course.
      d) My clans fine...we are immortal!
      ---
      8. You want to travel from place to place...what will you travel in?
      a) Warthog
      b) Tank
      c) Ghost
      d) Feet
      ---
      9. If you were about to battle for the faith of the planet...what would you do?
      a) Go out there and fight! If you die...you die with honer, and pain.
      b) Get the fuck out of there.
      c) Why bother...I'll have someone else do it for me!
      d)......umm......and fight the beast?
      ---
      10. You did it...you destroyed the other race's planet...plus you get one wish(sweet)...what is it?
      a) To revive me soldiers...except the oranged one.
      b) One phase..."Chicks in a kick-ass car, bitch."
      c) Evil winning!
      d) Kill the beast!
      ----------------------------------------
      So now you finished the quiz...congrats...so here's the cool part about this...the "pick".
      If you mostly chose a certain letter...then you get a certain group...for instance...I chose mostly A...so I get to choose who I am from the Red Team, whcih was Sarge!...capeich? Good.

      If you mostly answered A's, you get the Red Team choices.
      Sarge
      Simmons
      Grif
      Donut
      Lopez

      ______________________
      If you mostly answered B's, you get the Blue Team choices.
      Cpt. Butch Flowers
      Church
      Tucker
      Caboose
      Tex

      ______________________
      If you mostly answered C's, you get the Villains choices.
      Doc
      O'Malley
      Vic
      Wyoming

      ______________________
      If you mostly answered D's, you get the Zealots choices(duh).
      Red Zealot
      Blue Zealot

      --------------------------------------------
      Hope that makes sense...here are some FAQs to end stuff.

      Q. Some of these Qs don't match the people.
      A. That's not a Q...I find that offensive...true though...but each Q matches one person the least...deal with it.

      Q. Why did you make this?
      A. Well I got kinda bored and I thought this would be kinda cool.

      Q. WTF?
      A. The answer is yes.

      Q. Ok then...why would Sheila and Tex say that on question 2?
      A. Well I do remember Church saying after Tucker complaing, "I wish Tex was here, she wouldn't have any problems with this." "I guess you didn't know Tex that well." or something similar like that when Church was in Lopez's body, and I think that I recall Sheila's "wires" have crossed...and she "liked it"...so yeah...I think they would say something like that.

      Q. Umm...ok?
      A. You mean K.O on your face, bitch.

      Q. Whatever...will you at least make another one of these...possibly better?
      A. Possibly...maybe I can get some members to help me up with this thing as well...but like I said...this is my first Topic/Thread shit thing...so be a bit respectful...I'll tell ya this the least...you can diss me on my next topic.

      Q. But didn't you know there's already a quiz on this on the Internet?
      A. Fuck that...I spent a lot of time typing this shit and I'll finish it...other than that...it's always better to have something different...which is pretty much why I made this one...
      ----------
      If you guys got any Qs on this of your own, or any typos, please feel free to ask...and make sure you show your honest answers on this...here's mine to give you an Ex:
      1. B
      2. A
      3. A
      4. A
      5. B
      6. C
      7. D
      8. A
      9. C
      10. A
      -----------------
      So there you have it...the damn thing's finished...hope you like it...just follow everything here, or close to everything and things should be cool...other than that...I'm taking a rest...so I'll check by tommorow...plus if you do perfect on thing...I might give you a point...so good luck...seriously. smiley0.gifsmiley0.gifsmiley0.gif You can also rate the quiz if you'd like and tell me what to do to probably improve it...that would help out a lot. smiley7.gif And if this has been anyone's idea...exept the Internet one's...sincerest apologies dude, did not know...so anyways...peace out! smiley12.gif

      137 replies

  • About Me

    Open AllClose All

  • Comments (335)

    • Ados_Jass

      Ados_Jass

      7 years ago

      No school for me, for two weeks, I am teh happy!

    • HeadPenguin

      HeadPenguin

      7 years ago

      Hey man, whats up. I havent been on here at all in like the past month. anyway, just lwavin my friends comments. bye!

    • Ados_Jass

      Ados_Jass

      7 years ago

      you haven't been online for 3 weeks, oh well, I give up

    • EliteForce30

      EliteForce30

      8 years ago

      comment.

    • dragonjoto90

      dragonjoto90

      8 years ago

      Sweet, I'll wait as long as it takes. smiley6.gif

      Alright, I think I'm heading off soon, going to play some games. Take care man.

    • dragonjoto90

      dragonjoto90

      8 years ago

      That's good. So, can we expect some new doodles anytime soon? smiley0.gif

    • dragonjoto90

      dragonjoto90

      8 years ago

      Yep, I've kinda lost interest in the site, so I've been on less.... so I removed people that I had no clue about. So how have you been? smiley6.gif

    • omgidontno

      omgidontno

      8 years ago

      PC, no mac, ever. And not a lappy either...A regular Dell with Vista.

    • omgidontno

      omgidontno

      8 years ago

      If I had the money, but no, all my money is going towards a new computer...

    • omgidontno

      omgidontno

      8 years ago

      New game: Many.

      New Girlfriend: Working on that now...

  • sum_dude123's Pictures

    Images